Zomer activiteiten in de bibliotheek Rijswijk voor de jeugd

Zomeractiviteiten voor de jeugd

9 juli 2016 t/m 20 augustus 2016 | Bibliotheken in Leidschendam, Rijswijk en Voorburg

09jult/m20aug

Even niets te doen? Kom een spelletje doen in de bibliotheek. Je kunt de hele zomervakantie, van zaterdag 9 juli t/m 20 augustus, bij ons terecht.

Je kunt gewoon binnenlopen en zelf aan de slag gaan, of je kunt op de speciale spelletjesochtenden langskomen.

Bordspel in de kidstribune

In de zomervakantie kun je een reuzenspelspelen met vragen en opdrachten. Verzamel wat vrienden, je (groot)ouders of kijk wieer met je mee wil spelen in de bibliotheeken ga aan de slag. Wie het meeste weet (en slim speelt) verzamelt de meeste schijvenop zijn pion. Zo word jij misschien wel de bibliotheekkampioen.

Speurtocht

Neem je eigen device, zoals een smartphone, mee naar de bibliotheek en zoek de QRcodes. Welke ontdekkingen doe je?
Gratis, van 9 juli t/m 20 augustus tijdens openingsuren in de bibliotheek in Leidschendam, Rijswijk en Voorburg.

BoekenBabbels

Een zomervakantie lang tijd om een nieuwlievelingsboek te ontdekken. Vind je een nieuwe favoriet of hou je het bij een gouwe ouwe? Laat het ons weten via jouw BoekenBabbel. Vertel in een filmpje van een minuut aan ons en de rest van de wereld waarom we dit boek echt moeten lezen. Plaats het op de website en misschien win jij wel een mooie prijs.
Dit kun je de hele zomer doen in alle locaties.

Instagram

Waar lees jij deze zomer jouw biebboek? Maak er een foto van, post deze op Instagram en tag hem met #BADVzomer. Voor de mooiste, fijnste of gekste foto hebben weeen mooie prijs.

Spelletjes-stuif-inn

Een boek is om te lezen toch?! Maar sommige boeken zijn zo leuk dat ze worden stuk gelezen. Gelukkig zijn er nog genoeg dingen te bedenken die je met zulke boeken kunt doen. Er is een spelletjescircuit van 10 (bekende) spelletjes.

Doe gratis mee op dinsdagochtend van 11.00 tot 13.00 uur in:

  • Rijswijk 12 juli en 16 augustus

Plaats een reactie